11 Ağustos 2011 Perşembe

Dayan Yüreğim (Yıldız Tilbe)



Gayet cool bi şekilde masamda oturuyorum.Kulağımda kulaklık,gören kesin yabancı kimsenin bilmediği bi gruptan bi şarkı dinliyo, der.Halbuki halim içler acısı iç sesimle bağıra bağıra  yıldız tilbeyi dinliyorum :( Hatta içimden böğüre böğüre dayaaannnn yüreğimm dayaannnn,modundayım.
İnsanın çıkar yolunun olmaması ne kötü.Her şeyi uzaktan izlemesi,önüne geleni hayat diye yaşaması.Sürekli bi şeylere sabrediyorum ve bunu savunuyorum.Ne olursa olsun sabretmeli insan ki,sabır sana istediğini getirmiyosa illa ki başka bi kapı açar.
Farkındayım,konu sürekli bi şekilde yazmıcam dediğim şeylere geliyo ama elimde değil.İnsanlara anlatıcak şey kalmadı,yeter diyolar içlerinden eminim.Takıntılı olduğumu düşünüyolar(ki bencede),artık kabullendim bende artık böyle,olcak bi şey yok.
Gene dağıldım.Neyse işte içimde bi arabeskçi kız yatıyo itiraf ediyorum.Lisede bi hocam demişti adam haklı.Kızın tiki görünümünün içinde bi kro yatıyo demişti hemde :)Eskisi kadar olmasada dinliyorum işte,hıh.İbrahim Tatlısesi'de tek geçerim,nolmuş ?:)
Arabesk falan dedimde,Serdar'ımın hakkını yiyemem :) Serdar kalpkalpkalpkalp :):)

2 yorum:

  1. blogun en güzel yanı bu işte. özgürsün ve millet ne der kaygısı taşımıyorsun, tamamen olduğun gibisin. arabesk sevmem ama arada güzel parçalar çıkıyor :D

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katiliyorum :) ruh halime gore degisiyo iste benimde mesela simdi gayet serdar ortac paylasabilirim :D

    YanıtlaSil

yaa işte böleyken böleee ..